Само не вденах,1.8 колко искаш да върви?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с вървежа. Идеи!?
Collapse
X
-
Сега майтапа настрана. Има ли някаква полза от тези ремонтни комплекти за вариатор, освен че временно намаляват тракането. Някой ако го е правил това упражнение моля да сподели
Comment
-
Първоначално публикувано от Kanev Покажи съобщениеСега майтапа настрана. Има ли някаква полза от тези ремонтни комплекти за вариатор, освен че временно намаляват тракането. Някой ако го е правил това упражнение моля да сподели
Comment
-
Първоначално публикувано от Kanev Покажи съобщениеТова за читавия вариатор и аз знам, че е така. А ако му се сложи един рмонтен комплект на вариатора понежа моя се е поразтракал освен, че за известно време ще е по тих се чудя дали поне малко няма да се усети ралика и във вървежа - в ниските обороти имам предвид де?
Изобщо този ремонтен комплект си е чиста загуба на време да се слага.
Или пращай стария вариатор на Ферариста за рециклиране (добре е някой колега, който кара с такъв да даде отзиви), или го сменяй с нов.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Доста се отклоних от първоначалния замисъл на темата. Та да се върнем отново на проблема с топлия въздух. Много по форума се е изписало относно спортните въздушни филтри с голяма част от мненията, че ефект от тях почти няма. Незнам дали съм се насочил правилно, но мисля че един cold air intakе би трябвало да има положителен ефект. Така и така съм си нумил да слагам и ще помоля някой колега, който е сложил такава система да ме ориентира към марка, модел и т.н.
Comment
-
С cold air intakе направо ке литне,турни и един бълбукатор и два-три джинджиктипляктора и имаш поне илядо коня.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Не очаквам колата да литне в никакъв случай. Само исках да попитам дали това решение е адекватно в конкретния случай - именно колата да дърпа по - студен въздух и да си върви нормално, а не да лети
Comment
-
Оди пробвай у Аляска или Сибир,там въздухо си е студен.
.....сега сериозно,зарежи ги тия глупости със спортни филтри и тем подобни,с тия пари все има кво да направиш нещо смислено по колата.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Цената на k&n такава система е около 300-400 евро пари.....ако мислиш,че си заслужава купуай.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от Kanev Покажи съобщениеОтворен съм за всякакви предложения колега. Освен чип и олекотена шайба какво мога да направя по колата по - смислено от cold air intake за тези пари?.
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеПродай си колата и си купи нещо с турбо. По добре да ти духат, от колкото да смучеш.
Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеПродай си колата и си купи нещо с турбо. По добре да ти духат, от колкото да смучеш.
Comment
Comment